یکشنبه 22 شهريور 1405 - Sun 13 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 356228
    تاریخ انتشار: 01/آبان/1402 - 16:09

    شکست استقلال برد محسوب میشود/بازی شگفت انگیز استقلال

    استقلال نکونام این روزها بازی خیره کننده‌ای را از خود به نمایش می‌گذارد.

    شکست استقلال برد محسوب میشود/بازی شگفت انگیز استقلال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر ورزشی

    وقتی هنوز عقربه‌ها به دقیقه بیست بازی نرسیده اند و تابلوی ورزشگاه نتیجه ای عجیب و باورنکردنی را نشان می‌دهد شاید بیشتر نگاه‌ها را به سمت خود خیره و مات و مبهوت می‌کند، عده‌ای با خود می‌گویند مگر ممکن است؟ آیا نتیجه واقعی است؟ چطور تیم استقلال در کمتر از بیست دقیقه دو گل دریافت کرده؟ آیا می‌تواند این دو گل را جبران کند و چطور؟ و سؤالاتی این چنینی.

    حتی وقتی نیمه اول هم به پایان رسید و تنها توانست یکی از دو گل را جبران کند، باز عده ای با خود می‌گفتند مگر ممکن است استقلال با شکست یک نیمه را به رختکن برود آن هم برابر تیمی که در جدول بسیار پایین تر از خودشان است؟

    اما انگاری همه آنها فراموش کردند که استقلال جواد نکونام بی شباهت با استقلال مجیدی نیست.. تیمی که شاید در جریان بازی از حریف خود عقب بیفتد اما نتیجه پایانی همان چیزی است که هم استقلال می‌خواهد و هم سرمربی‌اش.

    استقلال نیمه دوم زمین تا آسمان با استقلال نیمه اول تفاوت داشت، تیمی که کوهی از انگیزه بود برای جبران دو گل عقب افتاده، برای جبران نتیجه، برای کسب برد و این چنین هم شد، حملات پشت سر هم و شوت‌های یکی پس از دیگری آنچنان حریف را خسته و متزلزل کرد تا اینکه روی یک اوت دستی و دو پاس آن هم با ضربه سر شوت مهارناشدنی مهرداد محمدی بازی را به تساوی کشاند و این به این معنا بود که استقلال حالا نتیجه را جبران کرده است و می‌خواهد به برد نزدیک شود.

    همچنان حمله کرد و حمله کرد تا اینکه باز روی یک شوت دیدنی پشت محوطه جریمه توسط مهرداد محمدی شکست را با برد جابه جا کرد، حال این استقلال بود که فاتح میدان شده بود و باز وقتی یکبار دیگر به تابلوی ورزشگاه نگاه می‌انداختیم از آن نتیجه بیست دقیقه اول بازی تا نتیجه دقیقه 90 تنها عدد 3 تغییر کرده است و آن عدد متعلق به تیم استقلال بود، یعنی اینکه استقلال از یک شکست که روی بی احتیاطی و به قول جواد نکونام خواب آلودگی یارانش در دقایق اولیه بازی بدست آمد یک برد ساخت، بردی که یک شیرینی و طعم لذت بخش دیگری داشت.

    آبی پوشان استقلال در کارنامه خود به جز یک شکست که آن هم در هفته سوم و برابر سپاهان در اصفهان بدست آمد تاکنون طعم شکست را نچشیده است و شکست برابر تیم هوادار آن هم در استادیوم خانگی کمی بعید به نظر می‌رسید.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما